Artis korting

Wist jij dat de Artis dierentuin het oudste dierenpark van heel Nederland is en eigenlijk Natura Artis Magistra heet? Dit betekent “de natuur is de leermeesteres van de kunst”. Je bezoekt dus niet enkel de Artis dierentuin, maar ook een stukje geschiedenis van Nederland!

Het Artis dierenpark organiseert veel extra activiteiten en er valt altijd iets te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat er in de Artis dierentuin een baby-olifantje wordt verwacht en dat je de zwangerschap van mama-olifant Thong Tai kunt volgen?

De Artis dierentuin heeft natuurlijk veel verschillende verblijven voor alle soorten dieren. Maar wat Artis speciaal maakt is dat je in het aquarium de fauna van een Amsterdamse gracht ziet, dat je naar sterren kunt kijken in het planetarium, echte dinosaurusbotten in het geologisch museum of steeds nieuwe vlinders in het vlinderpaviljoen. Bovendien heeft de Artis dierentuin het grootste insectarium van zelfs de hele wereld! Daarnaast is het ook altijd de moeite waard om een kijkje te nemen in de agenda van Artis. Hierin staat onder andere wanneer verzorgers wat vertellen over de vele leuke dieren die te vinden zijn in de dierentuin!

Het Artis dierenpark is gelegen midden in hartje Amsterdam aan de Plantage Kerklaan 38-40. De Artis dierentuin is hierdoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar beschikt ook over een eigen parkeerterrein. Gaat het dierentuingevoel al kriebelen?