Apenheul

In het wereldberoemde dierenpark de Apenheul maak je op een verassende en indrukwekkende manier kennis met apen. Je begeeft je tussen de apen die los rond lopen, klauteren en spelen in hun grote, groene leefgebieden. Een bezoekje aan de Apenheul staat dan ook garant voor grappige, memorabele ontmoetingen met de apen. Ontdek apen van dichtbij!

Het begon allemaal in de jaren zestig, toen fotograaf Win Mager besloot twee aapjes te kopen. Dit was toentertijd nog heel gewoon! Zijn liefde en passie voor de aapjes groeide snel, en hij besloot dan ook om zijn baan op te zeggen en te beginnen met, wat we vandaag de dag kennen als de Apenheul. In het park zijn niet alleen loslopende aapjes te vinden, maar ook prachtige tropische vogels. Die maken het plaatje van de Apenheul helemaal compleet. Alle aapjes die er rondlopen zijn van nature vriendelijk en natuurlijk ongevaarlijk. Maar ze zijn allemaal op een speciale apendieet, dus ze kunnen niet alles eten wat ze maar willen! Over je bagage hoef je je geen zorgen te maken, want de Apenheul biedt tassen aan die 100% aapvrij zijn. Doe hier je belangrijkste spullen in waar de apen niet bij mogen en je bent meteen gegarandeerd dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Ontdek zelf ook de wondere wereld van deze apen, nu ook met flinke korting! De Apenheul is een dierenpark voor jong en oud, ideaal voor een gezellig dagje uit. Al helemaal met een lekkere korting natuurlijk!